Welkom op de personal website van Willem van Gilst jr.             

Historisch onderzoekEcologisch specialistComponist/Musicus/Sound engineer
Sport consulentTalent coach mensenhelper & Helderziendheid

Een erg goede vriend van me zei mij ooit: “Willem,……..jij dient een groot dik boek te schrijven!” Dat is vanwege de veelheid aan speciale en bijzondere dingen die aan ons voorbij kwamen tijdens het gewone dagelijkse leven en mijn vriend is van veel daarvan getuige geweest. (Hij is een van de muzikanten met wie ik vroeger heb samengewerkt). Van binnen in mezelf wist ik dat hij het zeer bij het rechte eind had, toen hij mij daarop wees tijdens een spontane ontmoeting in diergaarde Blijdorp Rotterdam en ik heb daarover nagedacht…………….

Daarom is hij hier, niet als een fysiek boek, maar als een website op het wereldwijde internet, met de naam Willem van Gilst jr. 12 Levensfases in Nederland. Aan elke levensfase is een muziek album gekoppeld met daarnaast een aantal heel specifieke soundtracks, welke zich in een natuurlijk ontwikkelingsproces bevinden, dit in samenhang met een scala aan achtergrond informatie welke je binnen deze website overal zult tegenkomen. Klik beneden in de footer om de 12 albums en de gerelateerde archieven direct te zien. In de huidige tijd proberen we dit naar volle wasdom te brengen. Je zult deze website zien groeien naar de toekomst toe terwijl we er aan werken. Deze blijft voor jaren online als een gedetailleerd document. En dat is iets waaraan ik zeer toegewijd zal zijn, maar we doen het ook voor ons plezier.

(De website is standaard beschikbaar in de Engels/Amerikaanse taal, dit vanwege onze universele oriëntatie en wereldwijde vriendschappen, maar de meeste pagina’s zullen ook in de Nederlandse nationale taal worden gepubliceerd. Klik daarvoor op de vlaggetjes om tussen de talen om te schakelen, wanneer je deze op een pagina tegen komt.

  

Op de album pagina’s worden tekstdelen in veel gevallen vertaald in het Nederlands halverwege de pagina. Dit heeft altijd de aanhef   Nederlands:

Soms volg ik op andere pagina’s van de website dezelfde werkwijzen.

Voor contact verwijs ik naar onze Facebook pagina. Je kunt altijd op ons logo klikken in de header, om terug te keren naar de voorpagina van de website. Mobiele apparaten zullen de site tonen, maar het wordt aanbevolen om hem op een desktopcomputer te bekijken. Waarschijnlijk dien je je mobiele toestel te verdraaien om pagina’s correct te kunnen zien. Daar kan ik momenteel helaas geen compromis in doen.)

     Twee specifiek belangrijke archieven:

Meer informatie betreffende mijn broer Bram van Gilst:

 

En natuurlijk het Rotterdam NewPop archief: